Nazad na događaje

STARTAP VIKEND

Regionalni inovacioni startap centar Impuls - Prvi Startap Vikend za mlade u Srbiji! Ovaj projekat je izuzetna prilika za mlade da steknu znanja i veštine o metodologijama, alatima i koracima koji se koriste u razvoju tehnoloških startap kompanija.

20.05.2023. - 21.05.2023.
Regionalni inovacioni startap centar Impuls
Status: REALIZOVAN

PRIJAVE SU BILE OTVORENE U PERIODU:

08.05.2023. - 19.05.2023.

STARTAP VIKEND

O događaju

Startap Vikend je događaj koji ima za cilj da mlade osvesti i osnaži zainteresovanost za startap ekosistem. Želimo da se mladi bolje upoznaju sa temom kako to izgleda kada se stvara jedan startap i šta sve on obuhvata. Koji su koraci u procesu stvaranja jednog proizvoda, kako se određuje tržište i otkrivaju korisnici do toga kako prezentovati tu ideju.

Učesnici Startap Vikenda će imati priliku da iskuse život startapera i da rade sa mentorima koji će im pružiti svo neophodno znanje.

U dva dana intenzivnog programa učenja, rada i druženja, imaćete priliku da upoznate mlade kreativne ljude sličnih interesovanja, Luku Radovanovića – suosnivača startap kompanije B2Bee, mentore i stručnjake iz startap ekosistema Srbije.

Program se sastoji od:

  • Inspirativnih predavanja i radionica iz oblasti preduzetništva i startapa
  • Timskog rada i rešavanja realnih problema u startap okruženju
  • Mentorskog rada sa stručnjacima iz različitih oblasti
  • Prezentacija i evaluacija inovativnih poslovnih ideja i poslovnih modela

Startap Vikend organizuje Regionalni inovacioni startap centar Impuls u saradnji sa organizacijama Inicijativa „Digitalna Srbija“, Preduzmi ideju, USAID Srbija, ICT HUB i Garaža by Tendrly.

Kome je namenjen?

Mladima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 30 godina koji su otvoreni za nova znanja i iskustva i zainteresovani su za svet startapa.

Organizator

Regionalni inovacioni startap centar Impuls

Impuls centar je startap hab, coworking prostor, mesto organizacije događaja podrške, motivacije, umrežavanja, razvoja inovativnih startap ideja

Saznaj više