Nazad na događaje

Pixel model

Srbija Inovira - Događaj predstavlja jedan od metoda razvoja talenata u formi rešavanja realnog poslovnog izazova postavljenog od strane određene kompanije.

21.04.2023.
Status: REALIZOVAN

PRIJAVE SU BILE OTVORENE U PERIODU:

do 19.04.2023.

Pixel model

O događaju

Fakultet FEFA sa farmaceutskom komapnijom Amicus SRB organizuje poslovni izazov u okviru pilot superklastera Laboratorija zdravstvenih tehnologija. Aktivnost se realizuje u okviru projekta Srbija Inovira koji realizuje ICT Hub uz podršku USAID-a.

Rešavanje poslovnog izazova predstavlja najbolju metodu pretvaranja teoretskog znanja u praktično, pred vama je nova sjana prilika da se povežete sa vršnjacima i vršnjakinjama iz različitih akademskih oblasti, medicine, farmacije, biologije, hemije, prava, ekonomije i tehničkih nauka, možete da steknete nove biznis veštine.

Ovo je šansa da kroz intenzivan program rada na predlaganju rešenja poslovnog izazova iz oblasti zdravstvene industrije razmenite iskustva i ideje, ali i da profesionalno rastete uz mentore i mentorke iz kompanije Amicus SRB.

Tema izazova:
Vakcinacija protiv gripa i građenje poverenja u imunizaciju predstavljaju jedan od najvećih izazova za javno zdravlje. U toku su pripreme zdravstvenog sistema za sezonu gripa 2024/2025. Pred vašim timom stoji izazov: Duplirati obuhvat imunizacijom protiv gripa u Republici Srbiji.

Prijave su individualne, nakon čega će uslediti formiranje multidisciplinarnih timova, a o formiranim timovima ćete biti obavešteni naknadno.

Kome je namenjen?

Studentima i ostalim zainteresovanima koji žele da učestvuju u rešavanju poslovnog izazova u oblasti zdravstva.

Organizator

Srbija Inovira

Ako ti je potrebno da se povežeš i sa drugim igračima u industriji, bilo da su to tradicionalne kompanije ili ljudi iz akademske zajednice ili da testiraš svoj proizvod, možeš se obratiti Srbija Inovira.

Saznaj više