Nazad na događaje

Growth Opportunities for Startups in CEE

Founder Institute Srbija - Da li imate odličnu poslovnu ideju kojoj je potrebna strukturirana podrška, mentorstvo i finansiranje?

28.02.2023.
Online
Status: REALIZOVAN

PRIJAVE SU BILE OTVORENE U PERIODU:

Growth Opportunities for Startups in CEE

O događaju

Founder Institute Srbija tim organizovao je za vas još jedan besplatan online događaj, 28. februara u 18 časova, a glavna tema oko koje će se voditi diskusija tiče se dostupnih resursa za rast i razvoj startapa u zemljama Centralne i Istočne Evrope.

 

Na događaju će svoja iskustva, znanje i savete podeliti predstavnici različitih facilitatora startap ekosistema – PODIM Konferencije, Labena Ventures-a i OTP Banke, fokusirajući se na dostupnost konkretne podrške, mentorstva i finansiranja.

 

FI Srbija tim pripremio je i iznenađenje za sve učesnike događaja!

Jedan od učesnika osvojiće besplatnu ulaznicu za PODIM 2023, jedan od najznačajnijih tech i startap događaja u Evropi, koji se održava u Sloveniji i okuplja iskusne preduzetnike, investitore, biznis anđele, mentore, kompanije i druge predstavnike preduzetničkog ekosistema, spremne da podele sopstvene priče, znanja i veštine!

 

Ovaj događaj je sjajna prilika za umrežavanje, interaktivnu diskusiju i učenje, ali i prilika da, uz malo sreće, osvojite ulaznicu za važnu konferenciju koja spaja inovatore i pomaže startapima da se povežu sa potencijalnim partnerima, mentorima i investitorima!

Kome je namenjen?

Svim zainteresovanim startapima.

Organizator

Founder Institute Srbija

Founder Institute Srbija je ogranak najvećeg globalnog akcelerator programa fokusiranog na pružanje podrške startapima u ranim fazama razvoja.

Saznaj više