Nazad na događaje

Broxus Elysium Hackathon 2022

Broxus - Nov Hakaton u Beogradu!

14.07.2022. - 17.07.2022.
Beograd
Status: REALIZOVAN

PRIJAVE SU BILE OTVORENE U PERIODU:

04.07.2022. - 13.07.2022.

Broxus Elysium Hackathon 2022

O događaju

Core Everscale programeri organizuju Elisium Hakaton u Beogradu!

Core razvojni tim koji stoji iza mnogih platformi u ekosistemu Everscale mreže biće domaćin besplatnog hibridnog hakatona u Beogradu. Everscale je napravio ime za sebe kao jedna od vodećih azijskih blockchain mreža zahvaljujući svojoj tehnologiji. Elisium hakaton će se održati od 14. do 17. jula, a učesnici će se takmičiti za nagradni fond od 30.000 dolara a domaćin je Broxus, glavni razvojni tim koji stoji iza mnogih platformi koje čine Everscale mrežni ekosistem.

Hakaton će se održati  u Beogradu u online i offline formatu. Oni koji budu u mogućnosti da prisustvuju lično trebaće samo da ponesu svoje laptopove i punjače, a sve ostale potrebe će biti pokrivene. Učesnici će se takmičiti u različitim stazama uz pomoć nekih od najiskusnijih članova Everscale i Broxus tima . Sala je prostrana sa prostorima za odmor i svime što vam je potrebno za rad i igru. Hakaton će se održati u  Mama’s Shelter.

Kome je namenjen?

Programerima iz celog sveta.

Organizator

Broxus

The Broxus team are the leading architects of the Everscale network, one of Asia’s premier blockchains. Broxus has designed and developed groundbreaking platforms like Octus Bridge, FlatQube, Ever Wallet and much more.

Saznaj više