Dodaj svoju organizaciju

Duis leo. Ut varius tincidunt libero. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Sed aliquam, nisi quis porttitor congue, elit erat euismod orci, ac placerat dolor lectus quis orci. Suspendisse non nisl sit amet velit hendrerit rutrum. Nullam nulla eros, ultricies sit amet, nonummy id, imperdiet feugiat, pede.

Zašto se pridružiti

Startap portal sadržaj namenjen je zainteresovanima za osnivanje ili rad u startapu, osnivačima i zaposlenima u startap kompanijama, investitorima i svima koji pružaju podršku startapima. Ukoliko želite da se vaša organizacija nađe na portalu, neophodno je da sav vaš sadržaj koji želite da se pojavi na portalu, bude u skladu sa misijom i vizijom portala.

*Pod startapima se podrazumevaju novoosnovana privredna društva ili preduzetnik koji razvija inovativni proizvod ili uslugu i koji ima potencijal brzog i velikog rasta).

Kriterijumi

  • Vaša organizacija/kompanija je registrovana u skladu sa zakonom.
  • Vaša organizacija ima misiju i oblast delovanja koja je u skladu sa misijom i vizijom portala.
  • Vaša organizacija sprovodi programe podrške namenjene startap kompanijama u kojima su startapi krajnji korisnici usluga/programa
  • Da na bilo koji drugi način pružate podršku direktnu podršku startapima i razvijanju startap ekosistema.

Dodaj organizaciju