GameBiz Consulting

Финансијско, пословно и развојно саветовање намењено ИТ стартапима, са фокусом на оптимизацију трошкова и подршку у расту.

GameBiz Consulting је специјализована консултантска фирма посвећена пружању широког спектра услуга тимовима који се баве развојем видео игара, као и ИТ стартапима. GameBiz Consulting има дугогодишње искуство у овим индустријама које их је упознало са изазовима са којима се суочавају младе компаније. Мисија је да пруже стручно вођење и подршку како би осигурали стабилност и раст пословања.

Поред познавања ИТ индустрије, GameBiz тим стручњака има богато искуство у финансијском планирању, управљању буџетима, анализи трошкова, оптимизацији ресурса и пореском саветовању. Стога могу да помогну тимовима који тек почињу са развојем или су у фази раста да остваре профит, смање ризике и донесу информисане одлуке које ће осигурати дугорочни успех њихових пројеката.

Поред финансијског менаџмента, пружају и услуге пореског саветовања са циљем да помогну стартапима у навигацији кроз комплексне пореске регулативе и обавезе. Раде на осигурању да стартап испуњава све пореске обавезе, док истовремено користи све доступне пореске олакшице и подстицаје.